Tuesday, May 17, 2011

h KU HILANG.........


Image069

Belum ada apa pun .... dah lah tu guna handphone murah

h..h..h.. kenapalah kau jatuh...
Guna handphone mahal ni ... Jangan cerita kat orang ok?


h...... ada yang kata hati, ada yang kata h........hantu, h .... juga untuk harta dan ada yang kata h..........harimau dan ini memang popular di kalangan pelajar-pelajar tadika. Budak-budak tadika memang penggal pertama ni akan belajar huruf awalan untuk nama-nama benda. Contoh a  untuk api , c untuk cawan tetapi di tadika saya ada konsep yang berbeza. Bagi saya pula huruf h ni memang sungguh bermakna. Tanpa h tidak lengkaplah 'projek' saya.

Sepatutnya prototype saya sudah lama siap tetapi kerana Syarikat Pengiklanan itu tersalah buat logo jadi saya terpaksa menunggu selama 2 minggu untuk dapatkan yang baru. Aduh.....sesungguhnya penantian itu satu penyiksaan. Semalam barulah saya dapat logo yang baru........lega......

Sayang seribu kali sayang huruf 'h' nya pula yang tertanggal dari tapak. Kena tunggu pulak sales person dia datang untuk membawa gam dan tampalkannya semula esuk. Hari ini hari Wesak jadi kedai pengiklanan itu tutup. Oleh itu logo saya yang digantungkan di dinding tanpa huruf 'h'. Walauapapun akan saya uploadkan prototype saya yang dah siap 100% tidak lama lagi. Insyaallah dan tenguklah hasilnya yang sekian lama saya nantikan. TUNGGU......... 

2 comments:

Anonymous said...

Wow, 99.9999% done, all thats left is the "h". Hehehe. Great Job on the prototype. The colors are beautiful, the decoration are perfect, and the geese on the wall, what a special touch. Good luck with it all.

cahayaku said...

anonymous, thank you for you comment. Do visit us again.